Tom Ford solbriller

Sommeren er nær, og det betyder, at solen kommer frem, og alle bliver glade. Når solen kigger frem, skal solbrillerne også på – men hvilke solbriller skal man vælge, og hvilket mærke? Det kan være svært at beslutte sig for, hvilke solbriller man skal vælge, da der findes et hav af forskellige udbydere og mærker på markedet, men med et par Tom Ford solbriller, går man aldrig galt i byen.

Tom Ford er et meget anerkendt brand indenfor mode, kosmetik og briller inklusiv solbriller. Tom Ford har en moderne samt luksuriøst stil og henvender sig derfor til den modebevidste mand og kvinde. Før Tom Ford valgte at etablere sit eget mærke, arbejdede han i Italien for Gucci, men han er selv amerikaner. Det var også herefter, at han blev verdenskendt. Tom Ford har samarbejdet med forskellige designere gennem årene, og i to år samarbejdede han også med den verdenskendte Marc Jacobs, men han troede ikke, han kunne opnå succes, hvis han blev i USA. Han tog derfor til Europa og designede mandetøj og sko for Gucci. I år 2004 valgte Tom at stoppe samarbejdet med Gucci, og han lacerede herefter sit eget brand med mande- og dametøj, kosmetik, solbriller og accessories.

Tom Ford solbriller er af samme stil som hans tøj. Et lækkert og luksøriøst design, som udstråler en vis form for elegance. Hans brand er generelt karakteriseret som et luksuriøst og elegant mærke, der er yderst moderne. Tom Ford tilbyder et bredt sortiment af solbriller til både mænd og kvinder. Tom Ford har, som mange andre brands, også den kendte solbrillemodel Aviator. Aviatormodellen er en af de mest solgte Tom Ford solbriller til mænd. Til kvinderne er det Tom Fords oversize solbriller, som er mest populære. Der findes mange forskellige modeller af solbriller. Er man kvinde og til den mere afslappede stil, men ønsker at være smart, så er Tom Ford solbrillen Kristen Polarized Aviator til kvinder den perfekte solbrille. Solbrillen fås i farven sort/havana, som gør solbrillen mere sommerlig og samtidig enkel. Linsen er polariseret, hvilket betyder, man kan se klart og får et mere nuanceret billede af det, man ser på. Solbrillerne er derfor også gode til dig, som går en tur på stranden en sommeraften og ser på vandet, da genskin og refleksioner ikke kommer til at irritere øjet. Derudover er linsen også antireflekterende. Stellet er tyndt og feminint og passer til dig, som gerne vil se godt ud og samtidig have et godt og klart syn. Solbrillerne er lavet i Italien og kommer i forskellige farver og stile. Linserne beskytter 100 % mod solens UV-, UVA- eller UVB-stråler. Du skal derfor ikke være bange for solens skadelige stråler. Det er også muligt at få nogle runde eller mere firkantede solbriller, det kommer helt an på, hvad man er til. Har man et aflangt ansigt, ville modellen Nina Cat-Eye måske være noget for dig. Denne solbrille fås i både sort, mørkebrun, blå og pink. Den pinke farve giver et mere feminint look, så denne model er også en mulighed, såfremt man ønsker dette look. Solbrillerne er 100 % UV-beskyttet, og de er produceret i Italien.

Er man mand og ønsker at udtrykke et afslappende og sommerligt look, kan man med fordel vælge Henry Vintage Wayfarer solbrillen. Solbrillerne består af metal og signaturen T som logo. De fås i farven mørk havana, hvor forsiden og siden har en metal farve. Linserne er brune, som de fleste af linserne er. Der er 100 % UV-A/UV-B beskyttelse, så dine øjne er i gode hænder. Sidst men ikke mindst så er de også produceret i Italien. Ønsker man et mere elegant look, så kan modellen Oliver Soft Square måske være noget for dig. Den fås i sort, brun og skinnende havana. De er 100% UVA/UVB beskyttende, og deres linser er en linse, som gradvist bliver lysere. Linsen er grå, så den giver et mere gråt syn.

Tom Ford er et luksuriøst, elegant og moderne brand, som har taget modemarkedet med storm. Der findes Tom For solbriller til alle – om du er mand eller kvinde, har et rundt eller firkantet ansigt eller, om du er til farver eller den mere klassiske og enkle stil. Tom Ford solbriller er elegante, simple og luksuriøse, hvilket også ses på prisen.

Et par Tom Ford solbriller er i den højere prisklasse og koster fra ca. 2500 kr. Man kan så spørge sig sev, hvad man får for pengene? Høj kvalitet og et stilfuldt look er, hvad man sikrer sig selv med et par solbriller fra Tom Ford, men der findes mange forskellige modeller og farver, så for at finde det, som passer til lige præcis dig og din stil, så skal man ud og prøve flere af Tom Fords populære solbriller. Køb flere solbriller til alle de stile du går og har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *