Oakley solbriller

Oakley er et anerkendt brand, som tilbyder lige alt fra fodtøj til skitøj og lækre solbriller. Brandet er henvendt til aktive mennesker, som elsker udendørs aktiviteter. Oakley blev etableret tilbage i år 1975 af den amerikanske businessmand og designer James Jannard. Navnet Oakley kommer fra Jim Jannards hund, og hans første produkt var faktisk et greb til motorcykler. På trods af en etablering i 1975, så udkom de første solbriller først ni år senere.

Oakley tilbyder et hav af solbriller i dag. Virksomheden er mest populær for deres høje kvalitet og lækre design. Topatleter verden over anvender Oakleys solbriller – og det er især modellen M-Frame, som er populær for dem, men ikke nok med det, så anvender den amerikanske hær også disse solbriller. På nuværende tidspunkt har Oakley omkring 600 forskellige patenter, og mange af dem ligger indenfor briller. Oakleys briller fortrækkes af mange på grund af de mange krav, som de opfylder. De har en yderst høj række krav om beskyttelse, som de lever op til.

Oakleys forskellige modeller

Oakley har høje krav til deres solbriller. De har for eksempel linser, som er lavet af Plutonite, som er deres egen kvalitetstestede optiske polycarbonat. Denne kaldes for High Definition Optics og forkortes HDO. Størstedelen af modellerne er udviklet i samarbejde med professionelle atleter og det amerikanske militær. De er endvidere også testet af dem, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet. Oakleys briller opfylder alle de industrielle krav, der er om sikkerhed og alle de krav, der er for ballistisk beskyttelse. Kravene betyder også, at flere fortrækker Oakleys solbriller frem for andre mærker, da de ved, at kvaliteten og sikkerheden er i orden.

M-Frame er en klassisk model, som blev udviklet i samarbejde med militæret. Modellen findes i dag også til civile, og den er en af de mest solgte briller. På trods af, at den udkom første gang for over 15 år siden, så er den stadig en af de mest populære og dermed mest solgte i dag. De andre modeller såsom Radar og Fast Jacket har også etableret sig godt på markedet, men det er M-Frame modellen, som skiller sig ud.

Radar modellen er produceret med en af de reneste optiske materialer, som findes i dag. Det giver klarhed og filtrerer 100 % af all UV-A, UV-B, UV-C og skadeligt blåt lys op til 400nm. Linsen er ikke overfladebehandlet med UV-beskyttelse, det kommer fra selve materialet. Brillerne giver en høj beskyttelse mod hastighed og høj masseeffekt. Den består af en trepunkts pasform, som sikrer, at rammen kun får kontakt med næseryggen og siderne af hovedet. Det holder linserne i den præcise optiske position, og når de sidder korrekt, elimineres trykpunkter, som opstår, når brillerne udelukkende hviler på ørerne. Rammen består af materialer, der er stress resistente. Det vil sige, at den tåler miljømæssige ekstremer og er meget holdbar.

Fast Jacket modellen er et performance produkt, som består af helt unikke udskiftelige linser. Det giver brugeren muligheden for at matche optikken til et hvert miljø. Linserne kan udskiftes let og hurtigt ved hjælp af den fantastiske Switchlock teknologi. Det er en teknologi, som låser linserne på plads med et system, der hurtigt sætter dem på plads. Linserne bliver på denne måde forsvarligt ophængt uden spændinger, som kunne ændre optikken. Ved at anvende denne teknologi har du altid klarhed med et præcist udsyn. Solbrillerne anvendes af mange professionelle atleter, da de ved, at den rette kombination af lysfiltrering, blænding, blokering, visuel kontrakt og farvebalance kan være med til at påvirke deres performance. Det varierer fra sport til sport, hvad der er bedst, og Fast Jacket modellen passer derfor til alle sportsgrene, da man hurtigt og let kan udskifte linserne.

Radarlock modellen er den ultimative til sports aktiviteter. Det er en revolusioner solbrille til atleter, som har alle fordelene ved Oakleys brede sortiment af performance linser. Switchlock anvendes også til denne model, og alle linserne er af HDO. Det vil sige, at de har en fænomenal klarhed og slagstyrke. Denne model kan derfor som Fast Jacket anvendes til mange forskellige sportsgrene, som har forskellige lysforhold mv.

Racing Jacket er en model, som også gør brug af Switchlock teknologien. Modellen giver både klarhed, bekvemmelighed og komfort. Der er medfølger både lyse og mørke linser med denne model. Trepunkt pasformen er også med til at sikre dette.

Flere års innovation har gjort Oakley til dem de er i dag. Oakleys solbriller anvendes af både amatører såvel som professionelle og har nogle af de bedste solbriller på markedet i dag. Priserne ligger fra ca. 600 kr. til over 2000 kr. Høj kvalitet, god pasform og komfort er nogle af de ting, som man får for pengene. Oakleys solbriller sørger for klarhed og kvalitet, som er med til at sikre at man får en god performance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *